Skip to content

Avís legal

El lloc web i el domini www.ferrocalent.com corresponen a Ferrocalent, SL, amb CIF B55372072, domiciliada Can Orio s/n –tel. 618717041/619723393.  Figura inscrita en el Registre Mercantil de Ferrocalent 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL 

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a  Ferrocalent, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web.  Ferrocalent presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat.  Ferrocalent n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o  serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar  expressament la seva pertinença a Ferrocalent, que es reserva el dret a iniciar les accions  legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri  els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels  logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de Ferrocalent ni dels clients de  Ferrocalent sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels  drets. 

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a https://www. Ferrocalent.com (framing). 

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS 

Tot i que Ferrocalent actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que  alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc  web el consulti. Per això Ferrocalent manifesta que les referències dels productes i preus  que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a  Ferrocalent fins a la confirmació expressa d’una comanda. 

Ferrocalent no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços  inclosos en el lloc. 

CONDICIONS D’ÚS 

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís  legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de  l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció  territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte  d’aquestes clàusules.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!